A punt les Festes del Carrer de Capellades

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 00:00

Aquesta setmana els capelladins i capelladines podran fer la pertinent reserva de tortells i inscriure’s per ballar les tardes a la plaça de Catalunya o bé per assistir com a públic.

Les Festes del Carrer es faran del 5 al 10 de juny, en l’ordre habitual dels barris, però amb moltes novetats per adaptar-nos a les restriccions Covid-19.

La més destacada és que el treure ball es farà cada vespre a la plaça de Catalunya, amb reserva prèvia, tant per als qui volen ballar –màxim 15 parelles d’infantil a partir de segon de primària i 15 parelles més d’adults- com per als qui volen anar de públic.  Serà sempre a les 8 del vespre.

El regidor de Cultura, Àngel Soteras, destaca com “recuperem sensacions. Aquest no és encara no un any «normal», però ens hi anem acostant. Amb la implicació i creativitat de tots, especialment de la Comissió de les Festes del Carrer, enguany podrem tornar a treure ball i escoltarem la Banda de l'Escola de Música en cadascun dels barris. Hem dissenyat un dispositiu perquè les festes siguin, evidentment, segures, però també perquè puguin ser viscudes per petits i grans amb tota la intensitat amb què ens agrada viure-les”.

Darrera actualització: 03.06.2021 | 14:00