A punt la programació Sant Jordi

Dijous, 30 de març de 2023 a les 00:00

Pràcticament al tornar de Setmana Santa ja començarem amb una altra celebració, en aquest cas amb els llibres i la cultura com a protagonistes.

Tota una setmana de propostes per gaudir, a partir del diumenge 16 d’abril. Aquest dia, a les 12, es farà al Museu Molí Paperer de Capellades la presentació del llibre “Venjança color carmí” de l’escriptor Màrius Mollà, amb la presència del Celler Pla de Morei.

Per la tarda, a les 6, a l’església de Santa Maria, es farà el Concert d’Orgue de Sant Jordi amb l’organista Tomés Olives  i el baríton Lluis Sintes.

L’activitat seguirà tota la setmana. El dimarts 18 d’abril a les 6 i a la Biblioteca El Safareig, Taller de sabons ecològics de Sant Jordi amb forma de rosa. Anirà a càrrec d’Isabel Zaro.

Per la tarda a les 7 i al Teatre La Lliga, es presentarà el llibre “Comediants 50 anys. Històries d’una història” a càrrec de Comediants amb Jaume Bernadet i Rita Kuan (Jin Hua) i la participació de l’actor Joan Valentí.

Per al dijous 20 d’abril es farà un recital poètic amb l’actriu Laura Conejero i la guitarrista Rusó Sala. El preu de l’entrada és de 7,5 euros els socis i 10 els qui no ho siguin.

Per al divendres 21 d’abril s’ha organitzat un matí de Sant Jordi amb espectacles per als més petits. De 10 a 12 h els més petits tindran a Cal Ponet “El Patufet” amb el Centre de Titelles de Lleida. A les 11, a la plaça Verdaguer, els alumnes de primària tindran “Teatre arrossegat de Catalunya” amb la cia. del Teatre Nu.

Per la tarda els joves voluntaris de l’institut Molí de la Vila, acompanyats dels regidors i regidores de l’Ajuntament de Capellades, participaran d’una nova edició de les Roses contra l’Oblit.

El cap de setmana seguiran les propostes. Dissabte a les 12 als Jardins de Casa Bas hi haurà la presentació del llibre “La cuina de la Marina” amb l’autora, Cristina Molner; la il·lustradora, anna Molner, i la periodista cultural Clàudia Rius. Els dibuixos del llibre quedaran exposats tot el cap de setmana a la sala municipal Les Voltes de Casa Bas.

Per la tarda, a les 7, al Teatre La Lliga Concert de Sant Jordi amb la formació Igualada Gospel Choir. Les entrades es poden comprar a entrapolis.com

Finalment el diumenge hi haurà una matinal de parades i propostes de roses, llibres i entitats a la plaça Verdaguer entre quarts d’11 i quarts de2. S’instal·larà també una taula per signar tots els autors locals que presenten llibre aquestes setmanes.

Darrera actualització: 30.03.2023 | 11:18