A punt la Plaça del Consell d’Infants de Capellades

Dimecres, 11 d'agost de 2021 a les 00:00

Aquest any el projecte treballat pel Consell d’Infants de Capellades ha estat participar a la Festa Major de Capellades.

Durant el curs les reunions s’han seguit fent, tot i que de manera telemàtica. La proposta és concentrar les activitats per als nens i nenes de Capellades en un sol espai, decorat i programat segons el seu gust.

Això s’ha pogut materialitzar a la plaça de Sant Miquel. D’una banda els nens i nenes han participat en l’elecció de les activitats previstes. De l’altra, han treballat en la decoració. Primer amb uns barrets pintats de colors pels mateixos nens i nenes. Després amb la decoració de la plaça. Els nens i nenes volien que fos alegre i divertida, però sostenible. Així, en diversos tallers, han acabat fent unes banderoles amb material reciclats dels rollups que s’han editat per l’Ajuntament per promocionar les diferents activitats realitzades durant l’any.

Aquí començarà l’activitat el dia 14 amb els HoPeta Street Band a les 6 i després amb la Companyia Teatre Nu presentant “La Llebre i la tortuga”. El dia 15 hi haurà el Mag Magoo i el 16 també a les 6 els Xip Xap portaran els seus “Pirates de secà”.  Al vespre, a les 10, crispetes amb la pel·lícula “Scooby!”.

Darrera actualització: 11.08.2021 | 17:31