A punt la cursa del Gall dindi

Dimecres, 21 de desembre de 2022 a les 00:00

Aquest dissabte 24 de desembre és el darrer dia per inscriure’s a la Cursa del Gall Dindi de Capellades, que enguany compleix 41 anys.

Recordem que el mateix 25 de desembre no es podrà fer cap inscripció, només recollir a partir de les 9.15 els dorsals al Pavelló Poliesportiu. Inscriu-te aquí.

La Cursa del Gall Dindi començarà a les 10.30 i tindrà el recorregut habitual de 4.600 metres pels carrers de Capellades. Abans, i també amb inscripció prèvia, es farà una cursa de 1000 per a les categories de pre-benjamí a alevins, tant masculí com femenina.

L’organització de la prova l’efectua l’Ajuntament de Capellades, Àrea d’Esports, amb la col·laboració de l'AEMdeKP, del Club Atlètic Igualada Petromiralles, de la Diputació de Barcelona i del Consell Esportiu d'Anoia.

Aquest any, en cas que hi hagi aigua suficient, es faran novament  les proves de natació corresponents a la 32ª Travessa a la Bassa capelladina, a les 12h.  Les inscripcions es faran presencialment, el mateix dia.

Pel que fa als premis, hi haurà els tradicionals galls dindi, pollastres de pagès i obsequis per a les diferents categories.

El repartiment de Premis de la cursa atlètica  es durà a terme davant de la bassa, després de la cursa. El de la Travessa a la Bassa, després de les proves de natació.

Darrera actualització: 21.12.2022 | 11:54