Nova edició de la campanya “Estimo com vull”

Diumenge, 24 de juliol de 2022 a les 00:00

Aquest estiu arribem ja a la vuitena campanya  “Estimo com vull”, que cada any edita l’Ajuntament coincidint amb la Festa Major.

Una vegada més l’objectiu és totalment pedagògic, intentant donar visibilitat a totes les violències masclistes i LGTBI-fòbiques que es produeixen en el context festiu. Aquest estiu es torna a produir el material de sensibilització amb bosses, adhesius de roba, got reutilitzable i polseres. Un recordatori que, malgrat estar en un ambient festiu i desimbolt, només les relacions consentides són acceptables.

Tal com destaca la regidora d’Equitat, Adela Morera, “No podem passar per alt totes aquelles actituds menys visibles però per això no menys importants, que sustenten l’estructura patriarcal. És un problema social i com a tal és imprescindible fer-hi front col·lectivament. Aturar aquestes violències esta a les mans de cada veí i veïna de la Vila. És tant senzill com no riure i parar els peus a qui fa un comentari sexista o Lgtbifòbic. És tan senzill com educar des de casa que les relacions sexoafectives han de ser desitjades i consentides i que tot el que queda fora d’aquest concepte és un abús”.

En la mateixa línia dues nits, la del 15 i 16 d’agost, hi haurà en ple escenari festiu, un punt lila que s’encarregarà de fer arribar informació i on també es podrà adreçar qualsevol persona que hagi patit una agressió sexista.

Darrera actualització: 11.03.2024 | 13:18