Celebrem Sant Jordi

Dijous, 21 de d’abril de 2022 a les 01:00

Capellades ha tornat de Setmana Santa i ja ha entrat directament a la celebració de Sant Jordi.

El primer acte ha estat l'Hora del Conte a la Biblioteca el Safareig amb els "Monstres" de Gisela Llimona, amb molt bona acollida per la quinzena de famílies que hi van assistir.

Per al dimecres 20 d'abril s'ha fet la presentació del primer llibre d'una jove escriptora, l'Abundant Chioma. A la sala petita del Teatre La Lliga va explicar com es va gestar la història i la seva passió per l'escriptura.

Dijous ha seguit l'activitat prevista amb una nova presentació: "Como un pulso" de l'exprofessora de l'institut Molí de la Vila, Isabel Alonso. També s'ha reunit el Club de Lectura per parlar sobre el llibre "Testament a Praga".

Divendres serà el dia amb més activitat, ja que hi ha previstes diferents representacions per als escolars: "L'eruga voladora", "Baobab" i "Que comenci la festa!". Per la tarda els jvoes voluntaris de l'institut i els regidors aniran a portar una rosa i un pa de sant Jordi a les persones grans en situació de dependència. Finalment per la nit al Teatre La Lliga es podrà gaudir amb l'actor Pere Arquillué que ara presenta l'espectacle "Fil de memòria", creat en motiu de l'any Gabriel Ferrater que es celebra a les biblioteques. Anirà acompanyat del guitarrista Toni Ubach. Cal comprar entrada a entrapolis.com

El dissabte al matí es gaudirà a la plaça de Verdaguer de les parades de roses i llibres que posaran els comerços de Capellades i també les diferents entitats que s'hi han volgut sumar.

Finalment la darrera proposta serà el diumenge 24 d’abril amb la representació de l’obra “Quanta, quanta guerra”, de Mercè Rodoreda, de la mà de Farrés Brothers i Cia i també es poden comprar a entrapolis.com a 7.5 € els socis de La Lliga i 10 els qui no ho siguin.

Aquesta mateixa obra es tornarà a representar el dilluns per als alumnes de Batxillerat de l’institut Molí de la Vila de Capellades. En acabar la representació es farà un breu col·loqui amb la companyia.

Finalment el darrer acte serà un nou Audiciona’t el dimarts 26 d'abril a les 8 del vespre a Paper de Música, amb entrada lliure,

Aquest és un concert especial de Sant Jordi que tancarà la programació amb un munt d'actes que hauran començat just una setmana abans.

 

Darrera actualització: 21.04.2022 | 14:21

Imatges

Abundant Chioma Gisela Llimona