Nova edició de la campanya “Estimo com vull”

Dimecres, 4 d'agost de 2021 a les 00:30

Per la Festa Major de Capellades comencem la setena campanya  “Estimo com vull”, amb l’objectiu de continuar promovent les festes lliures d’actituds masclistes i lgtbifòbiques.

“Estimo com vull” segueix amb la determinació d’evitar que els ambients nocturns i de festa siguin l’excusa per perpetrar agressions masclistes o contra persones lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersexuals. Capellades compta amb un protocol per actuar davant aquestes situacions. A més a més la nit del Concert Jove, el dilluns 16, s’instal·larà un Punt Lila –subvencionat per la Diputació de Barcelona-, aquest té la funció de sensibilitzar i prevenir, i en cas que es produeixi alguna agressió, atendre i activar el protocol contra les violències masclistes.

La regidora d’Igualtat, Adela Morera, destaca com “després de 7 edicions, la campanya està plenament consolidada i ja no s’entén una Festa Major sense el lema d’Estimo com Vull, promovem unes relacions sexoafectives sanes, amb desig i entusiasme, per aquest motiu, enguany, a banda del material de sensibilització vers les actituds sexistes també distribuirem els Kits del Plaer”

L’estrena de la campanya “Estimo com Vull” es farà el dimarts 10 d’agost pel matí, quan es difondrà el material preparat per aquest edició: uns ventalls lila, enganxines i cartells informatius.

Darrera actualització: 04.08.2021 | 12:43