Crònica del Festival d’Orgue de Capellades

Dimarts, 22 de desembre de 2020 a les 00:00

El concert del contratenor Oriol Rosés i l’organista Jonatan Carbó aquest diumenge a Capellades ha posat el punt i final a la cinquena edició del Festival d’Orgue de Capellades.

Cal destacar que l’actuació d’ahir, a més a més de cloure el Festival, va tenir una part més solidària. Els diners que es van recaptar amb la venda d’entrades es destinen a La Marató de TV3. El mateix es farà amb les entrades del concert de Sant Esteve, amb l’Orquestra Terres de Marca, el dia 26 de desembre a les 7 de la tarda.

L’actual situació de pandèmia ha anat marcant aquest any l’esdevenir del festival. Ajornat primer el mes de maig per la incertesa del moment, s’ha pogut realitzar finalment en un moment en què les restriccions de mobilitat han permès pràcticament només assistir-hi al públic capelladí.

Tot i així, l’arrencada va ser molt bona amb els Barcelona Gòspel Messengers, que van portar molts assistents a l’església de Santa Maria. Així mateix, la Coral Càrmina i el Concert de Nadal amb Oriol Rosés i Jonatan Carbó van mantenir-se en el centenar d’assistents.

Ha estat un gran festival” afirma el regidor de Cultura, Àngel Soteras. “No volíem que fos només recordat com el festival de l’any de la COVID, sinó per l’entitat de tots els concerts, i no dubtem que així ho serà. L’assistència de públic ha estat extraordinària, equiparable a les anteriors edicions sense restriccions de mobilitat”.

Darrera actualització: 22.12.2020 | 11:22