Capellades ret homenatge al President Companys

Dimarts, 20 d'octubre de 2020 a les 00:00

Com cada 15 d’octubre, Capellades ha tornat a retre homenatge al President Companys.

Al matí la vila es va despertar amb salves d’honor i a la tarda va tenir lloc l’acte institucional davant el monument. Hi van intervenir l’alcalde, Salvador Vives, qui va donar la benvinguda al públic assistent i va recordar com la situació viscuda fa tants anys té massa semblances al moment actual.

Seguidament, representants de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya van fer l’ofrena floral i a continuació, davant el públic i els representants dels altres grups municipals, excepte Ciutadans, va intervenir el regidor de Cultura, Àngel Soteras, qui va fer una glossa de la figura de Lluís Companys.

El darrer acte de la jornada va ser la representació de l’obra “Mort a les cunetes”, amb Joan Valentí com a màxim protagonista. L’obra remet al mateix moment històric i exposa des de diferents punts de vista com es va viure l’afusellament de 8 presos republicans a Castellolí. L’obra, basada en fets reals, va posar en situació la platea del Teatre La Lliga, just en el dia en què s’havia tornat a proposar un nou reajustament de l’aforament.

Darrera actualització: 20.10.2020 | 13:38

Imatges

Representació "Mort a les cunetes" "Mort a les cunetes"