Torna l’Hora del Conte a la Biblioteca El Safareig

Dilluns, 21 de setembre de 2020 a les 00:00

Després de l’aturada provocada per la pandèmia del Covid-19, aquest proper dimarts 22 de setembre tornarà l’Hora del Conte a la Biblioteca El Safareig de Capellades.

L’activitat es reprendrà amb les mesures de seguretat actual per minimitzar el risc de contagi, però amb la voluntat de mantenir l’activitat cultural. 

En aquest sentit el regidor de Cultura, Àngel Soteras, manifesta que “la situació ha canviat i per salut no podem fer les coses de la mateixa manera que abans, però això no vol dir que aturem l’activitat totalment. Aquesta vegada farem l’Hora del Conte al terrat de l’edifici, en un espai obert i ventilat on se seguirà amb totes les mesures: distància, mascareta, gel hidroalcohòlic... Mica a mica les famílies veuran que és una activitat segura i tan engrescadora com abans del mes de març”.

La directora de la Biblioteca El Safareig, Marta Camps, destaca com “tot i que la situació és diferent, volem seguir programant. Per exemple aquesta setmana passada vàrem reprendre el Club de Lectura, una oferta molt valorada pels usuaris. El grup era gran i l’hem dividit en dos, així ho podem continuar fent i amb seguretat”.

El protagonista de la sessió d’aquest dimarts a les 6 de la tarda serà el “Senyor Riu”, amb en Blai Sanabre. Cal recordar que l’aforament del terrat està limitat a 20 persones.

Darrera actualització: 21.09.2020 | 10:40