Piscina Blava, estiu 2020

Dijous, 17 de setembre de 2020 a les 00:00

Aquest ha estat un estiu diferent i a la Piscina Blava de Capellades s’ha desenvolupat d’una manera diferent a l’habitual.

Les instal·lacions han estat obertes des del dilluns 29 de juny fins al dilluns 31 d’agost, en sessions de matí i tarda. L’accés s’ha fet amb reserva prèvia a través d’una aplicació que ha evitat les cues i l’acumulació de persones tan a dins com a fora de les instal·lacions.

Aquest estiu s’han fet 450 abonaments de temporada i s’han venut 5.763 entrades diferents. La setmana que hi hagut més usuaris ha estat la darrera de juliol, amb un total de 2134 reserves fetes entre el matí i la tarda. De mitjana, cada setmana han fet servir la instal·lació 1560 persones, que n’han fet una valoració molt positiva ja que s’ha evitat les aglomeracions, s’ha fet prevaldre la seguretat sanitària per sobre de tot i s’ha pogut gaudir d’aquest servei.

En aquest sentit la regidora d’Esports, Anna Xaus, considera que “quan vam decidir obrir, en un moment en què la situació encara estava poc definida respecte a les mesures a prendre, vam voler prioritzar la seguretat en la instal·lació. Aquest any la Piscina Blava ha tingut unes circumstàncies totalment diferents a les habituals però l’hem pogut gaudir i no hem tingut cap cas de Covid-19 ni cap incident negatiu. Estem contents que els capelladins que ho han volgut, n’han pogut fer ús”.

Darrera actualització: 17.09.2020 | 09:19