50 actes i 28 entitats participen a la Festa Major de Capellades

Dijous, 21 de juliol de 2022 a les 00:10

El 15 d’agost comença la Festa Major de Capellades, però abans hi haurà els actes de La Prèvia.

Tal com va destacar la regidora de Festes, Susana Moreno, durant la presentació que es va fer a Casa Bas, “hem de posar en valor que enguany recuperarem totalment la normalitat, que serà una Festa Major com les d’abans de la pandèmia. I també estem molt contents que 28 entitats de la nostra vila participin activament organitzant propostes”.

Precisament la primera proposta, encetant La Prèvia, arriba el dissabte 6 d’agost de la mà de la Festa Major Popular, entitat plenament integrada dins la festa i organitzadora de diferents actes. A les 10 del matí es farà al carrer de Garbí la ja tradicional pintada del mural de la FMP i a dos quarts de 7 de la tarda la cursa d’orientació familiar de la FMP.

També dins La Prèvia es manté el Capvespre d’Art que reuneix més de 40 artistes de Capellades o vinculats amb la vila.

Les activitats d’enguany seran variades -veure programa adjunt- , amb espectacles infantils per la tarda, concerts vermut al migdia, sardanes i havaneres al vespre i animació per les nits.

Cal destacar com l’abric Romaní  celebra 40 anys d’excavació i per això acollirà un taller el 16, un concert amb les Tarta Relena el dia 15, el pregó mapping del 13 amb l’Eudald Carbonell i l’equip d’arqueòlegs.

Hi ha activitats consolidades que en aquesta edició recuperen la normalitat. Aquest és el cas, per exemple, sopar Bingo/Disco que organitzen les entitats -enguany Gegants, Club de Futbol Sala, Capellades Hoquei Club i el Club de Futbol Capellades- a la plaça Catalunya.

En aquest mateix espai també es repetirà la Nit de les Barraques on també hi haurà parades de menjar i beure de les entitats i actuació de Mambo Jambo, La Séptima Trastada i els Pelukas la nit del dissabte 16 d’agost.

Aquesta festa major tindrà novament la Plaça de la Infància, on hi haurà actuacions i ambientació proposada pels consellers i conselleres del Consell d’Infants.

Els matins també oferiran propostes com el matí de cultura popular que es reeditarà a la Font Cuitora, el dilluns 15 d’agost, el tobogan aquàtic al carrer Garbí del dia 16 i el concert vermut de l’Escola de Música el 17.

Darrera actualització: 21.07.2022 | 22:27