Agenda d’activitats de la Biblioteca El Safareig

Dimecres, 5 de febrer de 2020 a les 00:00

Aquest mes de febrer la Biblioteca El Safareig proposa continuar amb el taller de màgia i els clubs de lectura infantil i d’adults.

Aquestes activitats tenen molts usuaris que les esperen amb ganes.

Aquest ha estat el cas del taller de màgia. Al gener se n’ha fet una primera edició, amb tan bona acollida que molts infants es van quedar sense plaça. L’activitat va encantar als qui van tenir la sort de poder-hi participar i per això al febrer se’n farà una segona edició amb els qui van quedar en llista d’espera i alguns de nou. Atenció perquè novament queden poquetes places disponibles. Cristina Ferrer, de Magicolàndia, serà a Capellades el dimarts 18 de febrer a les 6 de la tarda.

El Club de Lectura Infantil serà el dilluns 24 i el dimarts 25, també a les 6 de la tarda. Els nens i nenes parlaran sobre “Lenny el llamàntol es queda a sopar”. Aquest personatge, poc habitual en la literatura infantil, és expert en arts marcials i té una estranya afecció pels seus bigotis. Un dia el conviden a sopar, però –amb un final obert- la filla petita dels amfitrions el rescata de la festa.

El Club de Lectura de grans aquest mes gaudirà amb una de les grans de la literatura actual. El dia dijous 13 de febrer, a les7, es comentarà el llibre “La isla bajo el mar”, d’Isabel Allende.

Aquest mes de febrer també hi ha Laboratori de Lectura el dimarts 11 a les 6 de la tarda, per a nens i nenes a partir de 4 anys, amb “Tastets temàtics”.

Finalment aquest mes de febrer també cal recordar la lectura de contes del racó de les emocions que es fa els divendres a  les 6.

Darrera actualització: 05.02.2020 | 13:47