A punt l'agenda Capellades Activitats

Dijous, 30 de gener de 2020 a les 00:30

Capellades Activitats és l'agenda que t'informa de tot allò que es pot fer a Capellades.

Per al mes de febrer hi ha cites destacades, com ara la Festa Major d'Hivern que es començarà a celebrar el 5 de febrer i que tindrà dos espectacles teatrals. El primer serà per a un públic familiar amb "Baobab" de la companyia La Pera Llimonera el dia 6 a les 18:30 al Teatre La Lliga. El segon és "Non Solum" amb l'actor Sergi López el diumenge 9 de febrer també a les 18:30 al Teatre La Lliga.

Aquest febrer també toca Carnestoltes. Les escoles el celebraran el divendres 21 i Xarxa i l'Ajuntament el tindran a punt el diumenge 23, amb una rua que sortirà de la plaça Catalunya fins el Pavelló Poliesportiu on a les 6 Jaume Barri donarà vida al seu espectacle "Beku".

L'agenda Capellades Activitats recull les propostes que organitza l'Ajuntament de Capellades, però també les entitats culturals i esportives de la vila. Hi trobaràs caminades organitzades des de l'AEMdeKp, Cinefòrum Josep Romanyà, sortida de la Penya Blaugrana, propostes de la Biblioteca El Safareig i tota la programació oferta des de la Societat La Lliga, entre altres opcions.

L'agenda es pot trobar físicament a la recepció de l'Ajuntament o bé en digital, en aquest enllaç.

 

Darrera actualització: 31.01.2020 | 09:38