L’Ajuntament de Capellades contracta un jove en pràctiques

Dijous, 7 de novembre de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Capellades ha començat el mes de novembre contractant un jove, dins el  programa de Garantia Juvenil, una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquest jove estarà treballant durant sis mesos a jornada complerta, realitzant diferents tasques dins l’àrea de serveis tècnics de l’Ajuntament.

El consistori capelladí ha pogut ja acollir-se anteriorment a aquesta convocatòria de la Garantia Juvenil, amb diferents joves contractats. Per participar-hi, cal estar inscrit al Servei d’Ocupació i a Garantia Juvenil i tenir estudis post obligatoris finalitzats – per exemple Cicles Formatius i Graus Universitaris-. Aquesta és una oportunitat per entrar al mercat laboral a través d’una primera experiència a l’administració pública i realitzant tasques segons els seus estudis.

Els i les joves interessats en el programa de Garantia Juvenil, per a properes edicions, poden demanar hora a l’Oficina Jove de l’Anoia a través del correu electrònic anoia@oficinajove.cat, trucant a l’Oficina Jove de l’Anoia al 93 805 15 85 extensió 2 o bé enviant un missatge de Whatsapp al 679 964 669.

Darrera actualització: 07.11.2019 | 09:33