Aquest diumenge, “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”

Dijous, 11 de juliol de 2019 a les 00:00

Un any més Capellades se suma a la proposta del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”.

La recaptació de les entrades que es venguin a la Piscina Blava el diumenge es destinarà a aquesta entitat –FEM, Fundació Esclerosi Múltiple- que treballa per a la millora i la investigació de l’esclerosi. A banda, aquests dies també es pot comprar diversos productes com ara tovalloles, samarretes o bosses.

La festa del Mulla’t és la festa dels inflables, que omplen la piscina gran. A més a més també es proposa sumar-se a l’activitat conjunta que es farà a tot Catalunya: a la una del migdia tirar-se tothom a l’aigua.

L’il·lustrador català Ignasi Blanch és l’autor del disseny del cartell del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple‘ d’aquest any. Ignasi Blanch ha creat tot un seguit de personatges, nedadors, nens, nois i noies que donaran vida al Mulla’t 2019 i que representen la societat que es mulla per l’esclerosi múltiple.

Tots els diners del “Mulla’t” es destinaran a lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i sense cura, coneguda també com ‘la malaltia de les mil cares”. L’esclerosi múltiple afecta de manera diferent a cada persona i molts dels seus símptomes, com la fatiga o el dolor, són invisibles. La Fundació Esclerosi Múltiple treballa per aturar l’impacte de la malaltia en les persones i el seu entorn.

Darrera actualització: 11.07.2019 | 12:32