Dissabte es celebra Sant Cristòfor

Dimecres, 3 de juliol de 2019 a les 00:00

Aquest dissabte 6 de juliol es celebrarà a Capellades la festa de Sant Cristòfor.

El primer acte previst és a dos quarts d’11 del matí amb el trasllat de la imatge del sant, des del número 5 del carrer Torrenova. Sortirà des d’allà amb l’acompanyament de la Banda de l’Escola de Música, fins l’església de Santa Maria on presidirà l’Ofici Solemne que començarà a les 11 del matí.

Paral·lelament, a dos quarts de 12 del matí, començarà a la Font Cuitora de Capellades la concentració de la 9ena. Mostra de Vehicles Clàssics i amb Motor, que des de fa un temps mostra els vehicles sobretot de Capellades i rodalies que no s’acostumen a veure circulant.

A les 12 faran una passejada que sortirà des de la Font Cuitora, baixarà per la carretera fins el carrer del Portal, entrarà per la plaça Àngel Guimerà, carrer Major, benedicció davant l’església, seguirà per Casa Bas, plaça Espanya, carrers Sant Joan, Carme i Santa Dorotea, tombant pel Passeig i baixant pel carrer Pilar fins arribar a la plaça Catalunya on estaran exposats una bona estona.

La benedicció dels vehicles lleugers al matí es farà a un quart de 12 del migdia. Per la tarda es beneirà tant els lleugers com els pesats, però per afavorir la circulació dels més grans es trasllada l’acte a la cantonada del Passeig amb carrer Torrenova.

Aquesta és una activitat organitzada per la Comissió de Sant Cristòfor que compta amb el suport de l’Ajuntament de Capellades.

Darrera actualització: 03.07.2019 | 09:20