Zoom kids a Capellades

Dijous, 29 de novembre de 2018 a les 00:00

Els alumnes de les dues escoles de Capellades van participar aquest dimecres en una nova edició del Zoom Kids, gràcies a la col·laboració entre el Festival Zoom i l’Ajuntament de Capellades.

Dimecres es va projectar la pel·lícula “La Revolta dels Contes”, basada en el llibre de Roald Dalh, on es va atansar la literatura clàssica als nens i nenes, però des d’un punt de vista molt actualitzat i gairebé subversiu. L’objectiu és treballar la difusió d’aspectes com la igualtat de gènere, la tolerància o la companyonia.

Aquesta col·laboració entre el Festival Zoom d’Igualada i el consistori capelladí s’ha establert amb l’objectiu doble d’apropar els nens i nenes de la vila al Festival i difondre la cultura i professions del cinema amb continguts que promouen la reflexió, els valors, el debat i la crítica.

El regidor de Cultura, Àngel Soteras, recorda com “l’any passat vàrem començar amb el Zoom Kids una col·laboració que aprofundeix en la línia iniciada per l'Ajuntament de fer possible que els alumnes de les nostres escoles accedeixin a ofertes culturals de qualitat. Ja treballàvem l'aspecte teatral i de dansa amb la campanya «Anem al teatre» o el musical amb els tallers amb l'orgue de l'església i aquest curs consolidem l'àmbit del cinema amb el Zoom Kids i vam obrir també camí amb les arts plàstiques amb visites comentades a l'exposició del Jordi López Alert a Casa Bas”.

Darrera actualització: 29.11.2018 | 10:51