El 24 de febrer es farà a Capellades el 31è. Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy

Dimecres, 14 de febrer de 2018 a les 00:00

El dia abans del Mercat Figueter es fa a Capellades una nova edició d’aquest concurs de pintura ràpida. Enguany, els Amics de les Arts i l’Ajuntament han apostat per consolidar les novetats estrenades l’any passat amb un resultat positiu.

Una de les coses que va tenir més bona acollida va ser l’estrena del premi Capellades. Cada any, en aquesta categoria, s’escull una zona concreta de la vila que es podrà pintar en l’estil i la tècnica que l’artista esculli. L’any passat es va triar el carrer Major i va ben rebut tant pels pintors com pel nombrós públic que s’aturava a contemplar-ho. Aquest any 2018 el premi Capellades es titula “paisatges de la plaça Verdaguer” i es repartirà entre la plaça Verdaguer i els carrers 11 de Setembre, Ramon Godó i Fossar.

Dins la modalitat lliure es pot escollir per pintar qualsevol tema dins els límits del terme municipal de Capellades. Hi ha un primer premi valorat en 400 euros, igual que el premi Capellades, un segon de 350 i un tercer de 300. Cada concursant pot presentar una sola obra, amb unes dimensions mínimes de 55 x 38 cm. La inscripció es fa el mateix dissabte, a Casa Bas, de 8:30 a 10:30 del matí tot presentant-se amb un llenç en blanc. Les obres es podran entregar al mateix lloc fins les 13:30 del mateix dia. El veredicte del jurat, format per persones de reconeguda solvència artística, farà públic el veredicte a Casa Bas a les 14:30.

Amb les obres participants es farà una exposició que es podrà visitar del 25 de febrer a l’11 de març a Les Voltes de Casa Bas.

Les bases es poden consultar aquí.

Darrera actualització: 14.02.2018 | 09:18