3 joves treballaran a l’Ajuntament gràcies a la Garantia Juvenil

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 00:05

Aquest és un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que permetrà la contractació de 3 joves menors de 29 anys, durant 6 mesos a jornada complerta per realitzar pràctiques dels seus estudis.

L’Ajuntament demana al SOC els perfils que necessita cobrir i aquest escull els candidats entre els joves menors de 29 anys, que no estiguin treballant i formin part del  Programa de Garantia Juvenil del SOC.

L’Ajuntament de Capellades ha sol·licitat en aquesta ocasió 3 professionals per fer les pràctiques a la Llar d’Infants Vailets, a l’àrea d’Administració de l’Ajuntament i al Museu Molí Paperer de Capellades. El SOC ha fet la selecció i el 28 de setembre 3 joves començaran a treballar-hi, amb un contracte de treball efectuat d'acord amb les condicions establertes en l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Aquesta serà ja la cinquena vegada que es participa en aquesta convocatòria, des d’àrees ben diferents de l’Ajuntament de Capellades: serveis tècnics, comunicació, Joventut o l’Abric.

El Programa de Garantia Juvenil Un dels objectius del Sistema Públic d'Ocupació de Catalunya, acompanyar les persones i donar-los les eines perquè desenvolupin habilitats i capacitats que els permetin millorar llur situació laboral o professional, detectar les necessitats de suport i promoure l'atenció
reforçada dels col·lectius amb més dificultats d'inserció.

Darrera actualització: 23.09.2021 | 14:40