3 dies més plens de música

Divendres, 22 de novembre de 2019 a les 00:00

Avui divendres continuen els actes de celebració de la Setmana de la Música a Capellades.

Aquest matí els nens i nenes de cicle inicial de les dues escoles de Capellades, Mare del Diví Pastor i Marquès de la Pobla, han assistit a un taller d’orgue a l’església de Santa Maria.

Novament l’organista Jonatan Carbó els ha explicat com funciona un orgue per dins, obrint totes les portes i racons d’aquest instrument que per dins i pels sons ha fascinat als nens.

Avui divendres, a les 6 de la tarda, l’activitat musical seguirà a l’Escola de Música de Capellades amb un berenar i Tastet Musical de Santa Cecília. El programa ofereix un tastet dels diferents grups i instruments que actualment estan fent el seu aprenentatge al centre.

Per demà dissabte hi ha previst el Concert de Tardor a Paper de Música amb Cygnus Trio, formació finalista al 29è. Concurs Internacional Paper de Música de Capellades. A les 7 de la tarda interpretaran a Paper de Música obres de Beethoven i Schubert. Javier Montañana al violí, Hannah Lewis al violoncel i César Saura al piano són els components de Cygnus Trio.

Finalment aquest cap de setmana, la proposta musical es traslladarà al Mirador del Museu Molí Paperer. A la una del migdia de diumenge 24 hi haurà un concert vermut amb el grup Hop’s Trio, a ritme de swing. Els temes que ens proposen són una selecció de grans clàssics de l'època daurada del swing, melodies dels anys 30.

La setmana vinent seguiran els actes de la tercera edició de la Setmana de la Música, amb 6 noves propostes. Dimarts, Audiciona’t amb el grup Dr. Jazz Friends a l’Escola de Música a les 9 de la nit. Dijous, nou taller de descoberta de l’Orgue amb Jonatan Carbó. Divendres, espectacle/concert “Coses de la vida: a ritme de bolero” amb Celeste Àlias a la Biblioteca El Safareig, a les 19:30. Els tres darrers actes seran el concert de Santa Cecília de la Coral Noves Veus i la Coral Merlet d’Igualada el dissabte a dos quarts de 10 de la nit, a la Capella de l’Escola Mare del Diví Pastor. Per diumenge, a les 12:30 Zambombada flamenca amb els Coro Romero Virgen de la Cabeza i Cors Amics, a la plaça Verdaguer. A dos quarts de 7 concert de cloenda amb Cosmos Quartet, amb entrada íntegra per La Marató de TV3, al Teatre La Lliga.

Aquí et pots descarregar el programa amb els actes previstos.

Darrera actualització: 22.11.2019 | 11:39