Segona edició del PaPerPaPer

Dijous, 30 de novembre de 2017 a les 00:00

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Capellades la segona edició del PaPerPaPer, el mercat/outlet del paper i la impremta, organitzat pel Museu Molí Paperer de Capellades, l’Editorial Gustavo Gili i l’Ajuntament de Capellades.

El Mirador del Museu ha acollit una àmplia mostra de papers diversos, procedents de llocs com Nepal o Mèxic, i també de locals. Tal i com destaca la directora del Museu Molí Paperer, Victòria Rabal, “part de la funció d’un museu com el nostre és també aquesta part més pedagògica de mostrar coses que aquí són poc conegudes. De cara a la propera edició encara podríem ampliar més aquest aspecte”.

A banda de la venda de papers de tipus molt diversos, també s’han fet tallers i visites al Museu. Enguany, el temps ha acompanyat i a l’exterior s’ha pogut gaudir de música en directe i de la degustació de l’arròs paperer.

Aquesta ha estat la segona edició del PaPerPaper, una proposta adreçada al públic general i que ha tingut una bona acollida entre les famílies, especialment diumenge al matí.

Tal i com destaca el regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Àngel Soteras, “PaPerPaPer és una gran idea cridada a quedar-se, créixer i travessar cada vegada més els murs del Museu Molí Paperer que l’ha fet néixer. Enguany s’ha ampliat la superfície d’exposició i venda dins el propi museu a l’hora que s’ha ampliat l’oferta de sortides comentades amb la possibilitat d’accedir a l’impressionant molí de Cal Munné, a més de la visita a l’empresa J. Vilaseca que ja ens va obrir les seves instal·lacions l’any passat. D’altra banda, les activitats adreçades a un públic més familiar també han crescut, amb el collage de gran format de El Taller sumat als tallers d’elaboració de paper o de papiroflèxia de l’any passat. Finalment, també cal esmentar la inclusió d’un acte més acadèmic, com la conferència del Dr. Miquel Gutiérrez sobre l’empresa Miquel y Costas & Miquel.

PaPerPaPer ha de ser un actiu estratègic per a Capellades. El que ens fa diferents és el que ens fa atractius, i en el nostre cas és el món del paper”.

Darrera actualització: 30.11.2017 | 08:59