25N, denunciem novament les violències masclistes

Dimecres, 16 de novembre de 2022 a les 00:00

Tot a punt per una nova celebració del 25N, Dia Internacional per l’eliminació de les violències masclistes. 

Sota l’eslògan “Ens volem vives i lliures” comença una setmana amb diferents activitats, que començaran el dimarts 22 amb una producció de TRAMA SCCL, el “CanBIem la festa!”, teatre fòrum sobre la diversitat afectiva i sexual, on participaran els instituts de la vila.

El dia més ple d’activitat és el propi 25N. A les 5 es farà un taller d’autodefensa feminista, a partir dels 12 anys, per a dones i/o persones trans i no-binàries. Cal inscripció prèvia ja que les places són limitades.

A dos quarts de 8 del vespre començarà a la plaça d’Angel Guimerà una Marxa de Torxes que arribarà fins la plaça de Catalunya on hi haurà primer la lectura del manifest i seguidament una acció de la Taula de Dones. L’acte acabarà amb “Entranya”, de Band Tokades. Tal com es destaca en el programa “Tribu és un crit des de les entranyes, és un creixement individual i col·lectiu. És un reconeixement entre les membres, un espai segur per a la pròpia identitat. Suport i escut. Sentiment de pertinença i lligam. Caliu. Unió. Llibertat”.

Darrera actualització: 16.11.2022 | 11:00