24 pintors al Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy

Dijous, 9 de març de 2023 a les 00:00

24 pintors es van distribuir per diferents racons de Capellades amb els seus cavallets i pinzells per captar els paisatges i l’ambient de la vila.

Aquesta és una molt bona xifra de participants que van escollir per als seus quadres els diferents racons de la vila per optar al premi general. La guanyadora va ser Anna González, que es va endur un primer premi de 500 euros amb una vista de l’església des d’una perspectiva poc habitual. El segon premi -400€- va ser per a Antonio Darias, amb un quadre sobre el carrer de l’Onze de Setembre on hi destaca la façana de la Casa de la Vila. Joan Vila Arimany, amb una vista del Capelló des del Camí Ral, va guanyar el 3r premi, dotat amb 300 €. Finalment, Santa Maria  (en aquesta ocasió des del carrer del Fossar) i la façana de la Carnisseria Sabata, a l’inici del carrer Major, van protagonitzar el 4t i 5è premis (200 i 100€), que van ser per a José Manuel Aznar -200 i Antonio Mariscal respectivament.

El concurs compta també amb el Premi Capellades, amb la mateixa dotació que el primer premi de la categoria general. En aquesta edició es va dedicar al comerç de la vila i el premi, dotat amb 500 euros, va ser per a Julio Garcia per a una obra que mostra l’aparador del Forn de Ca l’Angelillo, a la plaça de Sant Jaume.

Les obres guanyadores s’incorporaran al fons d’art de l’Ajuntament de Capellades i les altres es retornaran als seus autors una vegada acabada l’exposició que es podrà visitar a la Sala Municipal Les Voltes de Casa Bas els caps de setmana fins el 2 d’abril. Casa Bas obre els dissabtes i diumenges d’12 a 14 i de 17 a 19h.

Darrera actualització: 09.03.2023 | 12:48