A punt l’agenda d’actes de la Biblioteca El Safareig

Dimecres, 10 d'abril de 2024 a les 00:01

Trobades del club de lectura i presentacions literàries són el gruix de les propostes d’aquest mes d’abril de la Biblioteca El Safareig que tindran el seu punt més destacat amb el recital poètic que es farà el dia de Sant Jordi amb Jordi Boixaderas

Aquesta setmana hi ha dues trobades de clubs de lectura. El dia 8 es troben els de la novel·la romàntica per parlar sobre “Pis per a dos”, de Beth O’Leary, i el dia 11 els del Club d’Adults debatran sobre “Mil sols esplèndids”, de Khaled Hosseini.

El dilluns 15 serà el torn dels més petits amb la trobada del club que servirà per parlar sobre “El drac que no volia escopir foc”, pensat especialment per als nens i nenes de 6 a 9 anys.

El dia de Sant Jordi la proposta serà doble. A la biblioteca es farà un taller "Vine a fer la teva rosa!", per a infants de més de 6 anys, a les 6 de la tarda i més tard, a les 8 i al Teatre La Lliga, recital poètic amb Jordi Boixaderas. “Temps fràgils” és una proposta que combinarà la poesia amb la música que arribarà de la mà del músic Miquel Jordà.

Darrera actualització: 15.04.2024 | 17:15