A punt el Mercat Figueter de Capellades

Dijous, 15 de febrer de 2024 a les 00:00

A Capellades tancarem el mes de febrer el diumenge 25, amb el Mercat Figueter, que se celebra el segon diumenge de Quaresma.

Com és habitual, l’activitat començarà el dia abans, amb diferents propostes. Al matí, XXXV Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy pels carrers de la vila i al vespre, Concert del Cosmos Quartet.

Per al diumenge 25 hi ha moltes propostes diferents, repartides per diversos espais.

El regidor de Promoció Econòmica, Àngel Soteras, destaca com “l’essència de la nostra Fira, el Mercat Figueter de Capellades, és posar en valor el comerç de la vila i també els diferents elements que la caracteritzen, tant a nivell patrimonial com associatiu”.

Al llarg del dia hi haurà propostes comercials i ambientacions florals, enguany recreant quadres famosos. També es repetirà el Ral·li fotogràfic organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Capellades.

Durant tot el matí es podrà gaudir de les diferents actuacions del Tastet de cultura popular amb els Gegants, la Colla de Ball de Bastons, la Banda de música de Capellades, els Gegantets, els Falcons, els Capgrossos, el Coro Rociero Morenita de la Sierra i els Estridents. A la tarda, espectacle familiar a la plaça de Catalunya.

Per tot el circuït hi haurà diferents espais: a la plaça de Sant Miquel, els Jocs Gegants amb inflables i playmòbils; a la plaça de Verdaguer, el Vermut de la Fira amb les bodegues de la vila i els Congelats La Gamba; a la plaça de la Bassa, un espai pícnic amb carns a la brasa, i a la plaça de Catalunya, les migas andaluzas de la Casa d’Andalusia de Capellades

Com sempre, cal destacar les exposicions com la del Museu Molí Paperer mostrant part del seu fons d’art, la de mobles antics restaurats pel mestre artesà Jesús Arana – al número 11 del carrer del Pilar, o la de les obres participants al 35è. Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy, que presidiran la plaça Catalunya.

Darrera actualització: 19.02.2024 | 18:28