Crònica del Ple de gener

Dimecres, 31 de gener de 2024 a les 00:00

El dijous 22 de gener s’ha fet la sessió ordinària del mes de gener del ple de l’Ajuntament de Capellades. 

Hi han assistit tots els regidors de la corporació, excepte el número ú socialista, Jose Fernández.

Els 12 regidors primer van aprovar l’acta de la sessió anterior i seguidament van donar compte dels darrers decrets d’alcaldia.

La unanimitat va seguir a l’hora d’aprovar l’adhesió al conveni marc de col·laboració amb l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i es va trencar amb l’abstenció de Vila de Capellades en l’aprovació inicial del conveni marc amb el Servei Català de Trànsit, en matèria de controls d’estupefaents amb aportació de kits de detecció de substàncies estupefaents i material de suport. LA CUP es va abstenir en valorar que no veia de manera clara quines eren les prioritats de l’equip de govern en aquest tema.

Encara hi hagué temps d’aprovar per unanimitat un darrer conveni, en aquest cas de benestar social amb el Consell Comarcal de l’Anoia, renovant el que ja fa anys que es va repetint.

Seguidament es va aprovar, amb l’abstenció novament de Vila de Capellades-CUP, la correcció d’errors en la convocatòria de concessions de subvencions en regim de concurrència competitiva on el text deia 10.000 euros i en són 3.500.

Finalment, abans dels precs i preguntes, els 12 regidors van aprovar primer les bases per a l’atorgament d’ajuts per a la pràctica d’activitats extraescolars esportives i, després, les bases per a la 35a. convocatòria del Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy.

Darrera actualització: 31.01.2024 | 10:13