La Piscina Blava obrirà el diumenge 11 de juny

Dijous, 25 de maig de 2023 a les 00:12

La temporada d’estiu de la Piscina Blava de Capellades començarà el diumenge 11 de juny amb una jornada d’entrada lliure per a tothom qui vulgui gaudir-ne.

D’aquesta temporada destaca que els preus són els mateixos que la temporada anterior, que hi haurà servei de bar amb nova concessió i que es remodela els lavabos de dona, ja que als altres s’hi va intervenir anteriorment.

Aquest any es farà 3 Piscines nocturnes -que ja s’anunciaran més endavant- i les classes de ioga els dimarts i dijous del mes de juliol. També d’aquí uns dies s’obrirà les inscripcions per a una nova edició dels cursets de natació que es faran també el mes de juliol per la tarda.

Per accedir al recinte de la Piscina serà obligatori comprar l’entrada o l’abonament. Qui vulgui fer-se’l abans de començar podrà anar a la recepció de la Piscina pel matí dels dies 6, 9 i 10 de juny – d’11 a 14h- o bé per la tarda el 7 i 8 de juny -de 17 a 20h-. Per fer aquest abonament cal portar el DNI, passaport o NIE, una fotografia recent i pagar només amb targeta bancària.

Les entrades individuals s’hauran de comprar a la pàgina piscinablava.capellades.cat

Finalment destacar que queden algunes casetes disponibles per  aquests temporada. Si algú en vol disposar, pot fer la seva sol·licitud entrant una instància genèrica a l’Ajuntament de Capellades.

Darrera actualització: 25.05.2023 | 17:27