Sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Capellades

Dimarts, 25 d'abril de 2023 a les 00:00

El dimecres 19 d’abril s’ha celebrat una sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Capellades amb 3 punts a l’ordre del dia. 

Primer es va aprovar la urgència del Ple i seguidament la primera modificació de la plantilla de personal, en l’exercici 2023. El tercer punt, la creació del lloc de treball de coordinador/a de Serveis Tècnics i Serveis Municipals, no es va votar, pendent de deixa’l per un altre dia a l’espera de tenir tota la documentació definitiva revisada.

En el punt aprovat, l’alcalde Salvador Vives, va explicar que s’aprovava aquesta modificació “per tal de procedir a la convocatòria dels processos de selecció de diferents places afectades per la modificació puntual de la relació dels llocs de treball aprovada per aquest Ajuntament en la sessió ordinària del 18 de gener de 2023. Es pot veure com la plaça nova que s’ha creat és la d’administrativa de la Policia Local i en la Brigada només s’ha canviat les denominacions i s’ha creat el càrrec de responsable de subministraments dels edificis municipals. Adeqüem la plantilla a la RLT que es va aprovar el gener”.

Darrera actualització: 25.04.2023 | 13:41