Aquesta és la programació de Santa Dorotea, Festa Major d’Hivern

Dijous, 19 de gener de 2023 a les 00:00

El dilluns 6 de febrer és Santa Dorotea, la festa Major d’Hivern i copatrona de Capellades.

El cartell de celebració ens porta primer al Teatre La Lliga on es farà una nova sessió de teatre escolar el dimecres amb “La motxilla de l’Ada”, de la Cia. Teatre al detall.

El mateix teatre acollirà el divendres “As bestas” una projecció cinematogràfica que començarà a les 7 de la tarda.

Per al dissabte a la nit, a dos quarts de 9, hi haurà l’Anna Andreu en concert, amb la col·laboració de Ferran Palau. Les entrades es poden comprar ja a entrapolis.com L’Anna Andreu arriba novament amb la seva proposta delicada i intimista per presentar els seu nou disc: “La mida”.

Per al diumenge la proposta és familiar i oberta a tothom, “Bunji. La petita coala”, amb la Cia. Festuc teatre, a les 6 de la tarda. Teatre i titelles amb una coala que viu en un bosc d’eucaliptus i ens farà estimar i respectar el seu entorn.

I per al dilluns 6 de febrer, festa local, primer es farà l’ofici de Festa Major a l’església de Santa Maria de Capellades a un quart de 12 del migdia, i seguidament un concert organitzat pels Amics de l’Orgue Freixas Vivó, amb Francesc Pi, organista de l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges.

Darrera actualització: 19.01.2023 | 12:00