Tot a punt per Sant Cristòfol.

Dimecres, 10 de juliol de 2013 a les 00:00
Aquest dissabte es celebra la Festa de Sant Cristòfol, organitzada per primer any per una Comissió. Tal i com es detalla en el programa de mà, “la Penya Blaugrana després de 13 anys ininterromputs organitzant la festa ha decidit passar el relleu a l'Ajuntament”.

Després d'agrair la tasca ben feta durant aquest temps l'Ajuntament “ha animat i dinamitzat un grup essencialment de transportistes i persones amants dels vehicles i la festa i n'ha sortit una Comissió engrescada a donar continuïtat a la Festa de Sant Cristòfol”.

Els actes es repartiran al llarg de tot el dia. A partir de les 10,30 es trasllada la imatge de Sant Cristòfol des del domicili del Sr. Josep Carreras, al C/ Torrenova 5, fins a l'Església. A les 11, ofici solemne a l'Església de Santa Maria.

A les 11,30 Concentració  per a la 3a. Mostra de vehicles antics, a la  Font Cuitora. Seguidament, a les 12, començarà la Passejada de vehicles de la 3a mostra i benedicció a la Font Cuitora, Carretera, c/Portal, pl/Àngel Guimerà, c/Major, pl/Verdaguer.

A les 12,15 Benedicció de vehicles lleugers a la pl/Verdaguer  (Entrada pel c/Fossar i sortida per Casa Bas).

El trasllat de la imatge i la benedicció del matí, estaran acompanyats per la Banda de l'Escola de Música.

A les 12,30 començarà l'Exposició de vehicles de la 3a mostra a la pl/Catalunya.

A la una, Havaneres amb el Grup Montjuic i Cremat preparat pels Amics de la Piscina. Serà a la Piscina Blava. (Entrada lliure de 12,30 a 14,30 h).

A la tarda, a les 19,30, Espectacle Llum i Color. Grup Play Back d'Igualada  a la Piscina Blava (Patrocina Chup's).

Novament a les vuit, Benedicció de vehicles pesats i lleugers a la Cruïlla del Passeig amb c/Sant Joan. (Concentració a la Ronda Capelló, en direcció a la carretera. Passeig i sortida pel c/Dr. Fleming).

Finalment el dia acabarà amb el gran ball i concert de l'Orquestra Montecarlo a la          Piscina Blava.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 12:56