Xerrada col·loqui sobre el present i futur de la televisió pública

Dijous, 13 de febrer de 2020 de 19.30 h a 21.00 h

"El present i el futur de la televisió pública". Aquest és el títol de la xerrada col·loqui amb Vicent Sanchís, director de TV3, i Roger Solé, periodista i meteoròleg.

El proper dijous 13 de febrer, la Societat La Lliga en col·laboració amb l’Ajuntament de Capellades, organitza aquesta conferència per posar sobre la taula els reptes dels mitjans de comunicació davant l’aparició de les xarxes socials, la segmentació del mercat audiovisual i el canvi d’hàbits de consum d’informació.

Per fer-ho, es comptarà amb Vicent Sanchís, director de TV3, en un col·loqui moderat pel periodista i meteoròleg capelladí Roger Solé.

L’acte tindrà dues fases. La primera, amb una explicació i exposició de TV3 com a exemple de servei públic. Una segona amb la intervenció per part del públic, que podrà fer preguntes, aportacions, comentaris, etc...

Cap a on evolucionaran els principals mitjans públics de televisió els pròxims anys? Desapareixerà el consum de televisió com l’hem entès fins ara? Quins seran els formats televisius del futur? Quins són els programes de més audiència dels mitjans públics actualment? Aquestes qüestions i moltes més marcaran el fil conductor d’aquest acte.

Els assistents podran utilitzar les xarxes socials per dinamitzar la xerrada i fer el seguiment dels continguts més significatius que s’hi exposen. Per fer-ho, podran etiquetar @SocietatLaLliga, @AjdeCapellades i els hahstags: #Comunicació, #MitjansPúblics, #TV3.

Societat La Lliga:

Societat La Lliga és una entitat sociocultural sense ànim de lucre que actualment compta ja amb 1.165 socis i una programació anual d’uns 130 actes pensats per a tots els públics i edats.

L'acte començarà a dos quarts de 8 al Teatre La Lliga.

Darrera actualització: 04.02.2020 | 13:51