Una nit amb el Mag Lari

Dissabte, 9 de gener de 2021 de 17.00 h a 18.30 h

Comencem l'any amb cultura. El primer convidat serà el Mag Lari, presentant en 2 funcions el seu darrer espectacle.

El primer passi serà a les 5 de la tarda, amb les entrades ja esgotades. Es farà un segon passi a les 20 hores, també amb compra prèvia d'entrades. D'aquesta segona funció, queden poques places!!

El mag més conegut del nostre país arriba al Teatre La Lliga per il·lusionar petits i grans

Hi ha nits màgiques, i després hi ha nits que directament són màgia: com la que ens espera el dissabte 9 de gener amb el Mag Lari

Amb més de 25 anys sobre l’escenari i tota una vida dedicada a l’art de sorprendre, el Mag Lari ens portarà al Teatre La Lliga de Capellades dues sessions plenes d’il·lusions, jocs, llums, fum i molt d’humor. Perquè no és només un mag que es treu cartes de la màniga, també ens fascinarà amb misteris i trucs que ens deixaran bocabadats. Amb només una hora i vint minuts, ens podrà fer desaparèixer, riure i, fins i tot, ballar.

Preparats per formar part de l’espectacle?

 

Mag Lari (Josep Maria Lari, Viaplana, Barcelona 1973)

És il·lusionista des de fa casi 30 anys. La seva vocació l'ha portat per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda i Ozom, entre molts d'altres.

Encara ara Splenda és l'espectacle de màgia de més gran format que s'ha produït mai al país, tenint el rècord al Teatre Tívoli de recaptació més alta en una sola nit.

El Mag Lari ha actuat també en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó.

La seva popularitat és deguda en part a les seves intervencions a la ràdio i la televisió (TV3, Antena3, La Sexta i Tele5), on ha fet de col·laborador amb Albert Om, Andreu Buenafuente, Manel Fuentes, Carlos Sobera, El Gran Dictat i molts més.

Potser el que més destaca del Mag Lari és la seva manera de fer. La gran capacitat comunicativa i la faceta de mag-showman, se sumen a la seva estètica polida i brillant, per donar com a resultat una tipus de màgia diferent, que ha creat escola.

Algunes curiositats serien que ha fet desaparèixer els 65 músics de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, que ha conduit el Concert de Nadal del Palau de la Música, que va fer aparèixer la Belén Esteban a Sálvame, o que David Copperfield el va fer desaparèixer en un dels seus espectacles.

El Mag Lari ha escrit Els secrets del Mag Lari (Pagès Editors), Els Viatges del Mag Lari (Estrella Polar) i La Màgia de Michael jackson (Pagès Editors) donada la seva passió pel cantant de qui en té una de les col·leccions de memorabilia més importants del món.

 

Darrera actualització: 04.01.2021 | 13:01