Torna el Maria Canals porta cua

Dissabte, 2 d'octubre de 2021 de 10.30 h a 13.30 h

Dissabte al matí de 10:30 a 13:30 s'ha programat novament la proposta “el Maria Canals porta cua”.

Aquesta és una iniciativa que té per objectiu portar la música a peu de carrer. Primerament s'havia de fer el 16 de setembre, instal·lant al bell mig de la plaça un piano de cua per tal que tothom qui ho volgués, el pogués tocar. La previsió mteorològica, però, va fer ajornar la proposta per aquest dissabte, 2 d'octubre.

L’any passat ja es va fer aquesta proposta a Capellades i va tenir molt bona acollida amb molts pianistes tocant. Enguany també hi tornarà a participar l’Escola de Música de Capellades.

En aquest sentit, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Capellades, Àngel Soteras, destaca que “l’experiència del darrer any va ser realment sorprenent i sobretot molt agradable: tothom qui ho va voler, en sabés o no, va poder tocar un autèntic piano de cua i ho va fer com més li va plaure, sols, a quatre mans amb amics, acompanyats pel coordinador de l’acció, el Jeroni Oliva... És una activitat oberta a tothom.

Resulta entranyable descobrir les aptituds musicals de més d’un veí de qui no coneixem aquesta faceta o veure la gent aturar-se, sorpresa primer i en algun cas després emocionada.

Amb “El Maria Canals porta cua” insistim en la línia de treure la música al carrer com també hem anat fent amb “El Liceu a la Fresca”, la Setmana de la Música o concerts en diversos espais oberts com l’auditori de la Font Cuitora, la plaça de Catalunya, els jardins de Mn. Pere Bosch o el terrat de la Biblioteca. Hi ha tot un sector de població que no té l’hàbit d’anar a espectacles culturals així que vam decidir que fos el propi Ajuntament qui els portés la cultura, en aquest cas la música, al mig del carrer”.

Darrera actualització: 27.09.2021 | 13:46