Presentació del llibre Venjança color carmí

Diumenge, 16 d'abril de 2023 de 12.00 h a 14.00 h

Capellades, Setmana Cultural.

La celebració de Sant Jordi començarà el diumenge 16 d'abril a les 12 del migdia al Museu Molí Paperer amb la presentació del llibre "Venjança color carmí", de Màrius Mollà.

La història està ambientada al mateix museu, on treballa la protagonista, l'Aurora. Està convençuda que les dones mereixen el mateix tracte i les mateixes oportunitats que els homes. Quan veu que al molí no podrà tenir les condicions que demana per a elles, marxarà cap a la gran ciutat a buscar-les. Un cop allà, haurà de lluitar per fer-se un lloc al món laboral de la Barcelona d'entreguerres i poder pagar l'escolarització de l'Iris, la seva protegida. Primer a les fàbriques i després als magatzems El Siglo, anirà prosperant amb ajudes imprevistes.
La ciutat és un lloc de noves oportunitats, però també de perills. Quan, en el moment menys esperat, arriba la desgràcia més atroç, l'Aurora i l'Iris han d'aprendre a conviure amb una realitat que no han triat, i les ganes de justícia es barregen amb la necessitat de continuar endavant.

Aquesta és una activitat del Museu Molí Paperer de Capellade que comptarà amb la presència del Celler Pla de Morei.

Darrera actualització: 29.03.2023 | 18:07