Presentació del llibre de José Fernández Aguado

Dimarts, 13 de juliol de 2021 de 19.00 h a 20.00 h

La Biblioteca El Safareig acollirà el proper dimarts 13 de juliol la presentació del llibre “Las relaciones respetuosas, auténticas y libres”, del psicòleg capelladí José Fernández Aguado.

Tal com es destaca en el mateix llibre, “el contingut és tant sobre les relacions que s’estableixen amb els altres com al que cadascú estableix amb si mateix. Ambdues estan en contínua interacció i en l’equilibri entre l’atenció que es presti a l’altre i l’atenció que em presti, es forjaran relacions respectuoses, autèntiques i lliures”.

Serà a les 7 de la tarda al terrat de la Biblioteca El Safareig. Aquest és un acte emmarcat dins el Llibrestiu. Aquesta és una proposta que va sorgir l’any passat –quan es va celebrar Sant Jordi al juliol- i que ara vol consolidar una nova jornada llibretera: serà el segon dijous de cada juliol. Aquesta campanya- que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya- consistirà en què biblioteques i llibreries acompanyin la promoció i venda de llibres amb activitats, com ara la presentació del llibre “Las relaciones respetuosas, auténticas y libres”, que es farà aquest dimarts.

Darrera actualització: 07.07.2021 | 11:18