Portes obertes a la cultura popular

Dissabte, 4 de juny de 2022 de 12.00 h a 23.00 h

Aquest dissabte 4 de juny es farà una jornada de portes obertes. La Lliga obre les seves portes a tothom, socis i no socis, per donar a conèixer l’entitat i per dedicar el dia a la Cultura popular. Hi haurà diverses activitats, totes gratuïtes.

 

Activitat 1, 10:30h, al mateix Teatre La Lliga: Visita guiada a les instal·lacions. Pep Vallès ens acompanyarà Tot passejant pels records, amb unes explicacions històriques. Durant el recorregut s’inaugurarà l’exposició permanent de la reproducció fotogràfica de sis quadres dels pintors capelladins Josep Costa Solé, Josep Mayans Juncosa, Ton Argelich, Joan Calveras, Joan Romaguera i Francesc Aloy. Les pintures originals malauradament es van perdre fa uns disset anys i per mitjà d’unes fotografies trobades recentment, hem aconseguit fer unes reproduccions que a partir de dissabte quedaran exposades permanentment al lloc original: el vestíbul del teatre.  

Activitat 2, a les 11:30h, al Saló Rosa: Inauguració de l’exposició “Un any de La Lliga. Fotografies amb dades de l’activitat de l’entitat durant el curs 2021-2022

Activitat 3, a les 12h, al Saló Rosa: Vermut amb la junta. Us convidem a compartir opinions, punts de vista i suggeriments sobre el present i el futur de la nostra entitat.

Activitat 4, a les 18h al Pati de La Lliga, Jocs tradicionals i de cucanya i una xocolatada: Trencar l’olla, estirar la corda, carreres de sacs, el mocador, arrencar cebes, amb el grup d’animació Rovell d’Ou.

Activitat 5, a les 21 h,  al Pati de La Lliga, Sopar popular:  Fideuà, gelat i beguda. 12€ socis, 15€ no socis. Inscripcions a la cafeteria-restaurant fins el dijous 2 de juny.

Activitat 6, a les 22h, al mateix pati, Havaneres i cremat, amb el grup Montjuïc.

Darrera actualització: 01.06.2022 | 12:37