Nova exposició al Museu Molí Paperer de Capellades

Del 30 de juny al 18 de juliol de 2021

Al Mirador del Museu Molí Paperer de Capellades aquests dies es pot visitar l’exposició “El Miracle. Pedra. Mort. Temps”.

El dia 30 de juny a les 6 de la tarda es farà la visita comentada, “El Miracle. Pedra. Mort. Temps”.

Les peces presentades corresponen a l’obra El Miracle que, alhora, s’inscriu dins del projecte Terra-lab.cat, un laboratori obert de debat d’idees que convida diferents artistes visuals i de pensament a treballar conjuntament i cooperativa en una actualització de l’imaginari visual de Catalunya.

La proposta El Miracle parteix de l’aplicació de la metodologia que en anglès s’ha definit com Art-Based-Research, investigació basada en les arts, al voltant del fenomen del megalitisme en el territori que ara anomenem Catalunya.

 Tal com es destaca a la pàgina del Museu Molí Paperer de Capellades, “Noelia Pérez, Roger Guaus i Joan Pons ofereixen una formalització expositiva com un experiment col·lectiu, com un espai de trobades entre diferents cossos lliures que interactuen entre ells (l'autoria, les persones que visiten l’espai, les peces mateixes i l’espai concret d'aquesta Sala Mirador del Museu Molí Paperer de Capellades) i que generen nous coneixements. Es tracta d'una col·lecció de peces autònomes conformada a partir de la necessitat creativa de l’autoria, de caràcter més aviat poètic i personal, i allunyat de qualsevol intenció il·lustradora o educativa”.

Darrera actualització: 22.06.2021 | 11:56