Nova exposició al Mirador del Museu Molí Paperer

Del 27 de de març al 17 de d’abril de 2022

Fins el 17 d'abril es pot visitar una nova exposició al Mirador del Museu Molí Papere de Capellades: "Orígens i Destinacions".

Aquest és una exposició itinerant "2021 IAPMA Coral Jubilee".

IAPMA es va fundar al 1986 a Düren, Alemanya, en una reunió celebrada conjuntament amb l'obertura de la Primera Biennal Internacional d'Art del Paper a Europa al Museu Leopold Hoesch. El primer congres d’aquesta associació l’any 1987 va tenir com a seu el Museu Molí Paperer de Capellades.

Els membres fundadors, que provenien de nombrosos països d'arreu del món, van ser escollits per crear una associació internacional centrada en el paper i tots els seus aspectes.

En els 35 anys des de la seva fundació, els membres de l'IAPMA s'han aventurat a destinacions arreu del món per compartir el seu amor per l'art del paper i l'intercanvi cultural, creant una xarxa mundial d'artistes i artesans en més de 40 països.

Què és el que lliga el nostre passat amb el nostre futur? Quin és el camí que prenem o fem per arribar-hi?

Com ens movem entre els obstacles del nostre camí? Xarxes, mapes, sistemes de trànsit,sistemes de comunicació, interconnexió, aventura, nostàlgia, memòria, intuïció, enginy i resolució creativa de problemes. Potser no és tant la destinació com el viatge.

Hem animat els membres de l'IAPMA a explorar aquest tema a través d'obres d'art en paper i compartir-lo amb nosaltres.

El resultat d'aquest treball es pot veure en aquesta exposició itinerant que acollirà el Mirador del Museu Molí Paperer a partir de diumenge i fins el 17 d'abril.

Darrera actualització: 08.03.2022 | 11:09