“Josep”, guardonat amb el Premi Cèsar, el dimecres 21 d'abril

Dimecres, 21 d'abril de 2021 de 11.00 h a 19.30 h

El dimecres 21 d'abril, dins la Setmana Cultural de Sant Jordi es programarà a Capellades un seguit de propostes culturals de diferents tipus.

Entre elles, destaca la projecció de “Josep”, una producció franco-catalana que ha estat reconeguda amb diversos guardons. El darrer, aquest cap de setmana, quan l’Acadèmia de Cinema Francesa li ha atorgat el Cèsar al millor film d’animació.

“Josep” parla del dibuixant català Josep Bartrolí que, un cop exiliat després de la Guerra Civil, va arribar a estar internat a set camps de refugiats francesos. En aquest projecte de l’il·lustrador francès Aurel hi ha col·laborat en la música la cantant Sílvia Pérez Cruz i en la narració l’actor Sergi López.

És previst que a Capellades, dins la Setmana Cultural de Sant Jordi -el dimecres 21-, aquesta projecció es faci al matí per als alumnes de secundària dels dos centres educatius ( a les 11 i a les 12:45) i per la tarda per al públic en general (a les 19:30). Per la tarda cal fer reserva a entrapolis.com, però l'entrada és gratuïta.

Darrera actualització: 08.04.2021 | 12:28