Festa Major d'Hivern: espectacle familiar

Dijous, 6 de febrer de 2020 (De 18.30 h a 19.30 h)

Per la Festa Major d'Hivern, espectacle familiar a les 18:30 al Teatre La Lliga.

Entrada lliure per gaudir amb "Baobab" de la Companyia La Pera Llimonera. Aquest espectacle va ser escollit com a “Millor espectacle” pel públic de La Mostra l’any 2019.

Segons informa la mateixa companyia a la seva pàgina web l'argument d'aquest espectacle és sobre, "dos venedors ambulants refugiant-se d’una gran tempesta, expliquen la història d’un bolet i un esquirol, que degut a la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. 

Ha estat un repte portar a escena parlar de la guerra. Ho fem de la mà d’un bolet i un esquirol que es veuen obligats a abandonar el seu arbre BAOBAB i es llencen a la recerca d’una nova casa. Un tema que tot i veient diàriament, l’evitem per la seva crueltat i emocions que ens reporten dins nostre.

Una diversitat de bosses i sabates de mides i colors diferents donen vida a les persones que per sobreviure  s’encoratgen  a la recerca d’un nou lloc on establir-se. Podrem sentir tristesa, crueltat amb una cura de valentia, i un gran esforç barrejat amb molt humor.

Un gran respecte per allò que mai hagués hagut que passar".

Darrera actualització: 30.01.2020 | 19:22