Experiències sostenibles a Espai Guasch

Dijous, 17 de juny de 2021 de 19.00 h a 21.00 h

Aquest proper dijous 17 de juny a Espai Guasch podràs gaudir d’una “Experiència sostenible”, amb la xerrada “Residu zero” a càrrec de Jordi Vidal, de Leather Cluster Barcelona, i Pablo Osorno, de SEIC SL, i conduït per Conduït per Benet Iñigo, periodista i cap de societat a RAC1.

Espai Guasch és un conjunt industrial i arquitectònic revaloritzat en un gran espai de dinamització econòmica en constant transformació que acull avui diferents activitats empresarials en un ambient saludable, creatiu i col·laboratiu. Que avança envers la sostenibilitat cada dia.

Aquest proper dijous a les 7 de la tarda es parlarà sobre  què cal fer Per protegir la qualitat del medi ambient i la salut de les persones, “és indispensable la prevenció i reducció de residus i el foment de l’economia circular. Estem en un moment de canvi de paradigma: la transformació de residus en recursos. Els residus d’un procés productiu poden tenir una segona vida útil, valoritzant-se en matèries primeres per altres indústries o processos”.

Per assistir-hi cal fer reserva en aquest enllaç

Darrera actualització: 10.06.2021 | 16:38