El segon concert del Festival d'Orgue és amb Loreto Aramendi

Diumenge, 16 de maig de 2021 de 18.00 h a 20.00 h

El segon recital del Festival d'Orgue, el diumegne 16 de maig, comptarà amb la jove organista Loreto Aramendi.

Organista titular de l'òrgan Cavaillé Coll (1863) de la Basílica de Santa María del Cor de Sant Sebastià i concertista internacional. Ha ofert nombrosos recitals en festivals inter-nacionals tant als EUA, el Japó, l'Argentina, el Canadà i Rússia, així com en la majoria dels països europeus actuant en espais com l'Òpera City Hall de Tòquio, Auditori Nacio-nal de Madrid (Bach-Vermut), Notre Dóna'm de París, Catedral de Westmins-ter, Hallgrímskikja en Reykjavik, Saint Patricks Cathedral de Nova York, Catedral de Moscou o l'Auditori de Stavanger (Noruega) entre altres.

Ha publicat tres doble CD gravats en el gran òrgan Cavaillé-Coll de Santa María del Cor, en el gran Cavaillé-Coll de l'Abadia de Saint Ouen de Rouen amb transcripcions de Louis Robilliard i en la Catedral de Salamanca i en l'òrgan Bosch de Mallorca.

Treballa amb Jean Boyer i Louis Robilliard, obtenint el primer premi d'òrgan en finalitzar el cicle superior i el Diploma Nacional d'Estudis Superiors.

Interessada pel món de la orgueneria s'introdueix en aquest àmbit col·laborant i partici-pant activament en diversos projectes de reparació i restauració. És llicenciada en Psi-cologia per la UPV del País Basc i treballa en el conservatori Professional Francisco Es-cudero de Sant Sebastià.

Els seus pròxims compromisos inclouen concerts als EUA, Japó, Rússia, Finlàndia, Itàlia, França, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Espanya.

Darrera actualització: 03.05.2021 | 12:36