El Cor Cererols protagonitza el tercer concert del Festival d'Orgue

Diumenge, 23 de maig de 2021 de 18.00 h a 20.00 h

El diumenge 23 de maig es farà el tercer concert del Festival d'Orgue, a les 6 de la tarda.

Els protagonistes seran els membres del Cor Cererols, fundat l'any 2018.

El cor pren el nom d’un altre músic que en el seu dia també́ va ser escolà de Montserrat: Joan Cererols, compositor del barroc català̀ i un dels pares l’Escola de Montserrat.

El cor neix, també́, amb la voluntat i la passió́ per recuperar, interpretar i divulgar la música coral des del segle XV fins a autors contemporanis, fent especial èmfasi en la música antiga, que han viscut i cantat des de ben joves, i tota aquella música d’autors d’altres èpoques que encara resta per recuperar. Per a això, a més dels sis membres fundadors, el cor compta amb un conjunt de col·laboradors habituals en funció́ de les característiques de cada repertori.

El Cor Cererols ha actuat en el Festival Internacional d’Orgue de Montserrat 2019, en el Cicle d’Orgue de Barberà del Vallès i en el Concert de Setmana Santa del Reial Monestir de Pedralbes, i ha col·laborat en la celebració́ d’actes litúrgics a Montserrat. Properament, el grup debutarà a l'Auditori de Barcelona amb un programa dedicat a la figura del compositor Joan Marc (1582 -1658).

Les entrades anticipades es poden comprar a entrapolis.com

Darrera actualització: 29.04.2021 | 12:56