Dissabte 24: Mercat de 2a. mà

Dissabte, 24 d'abril de 2021 de 11.00 h a 14.00 h

L'activitat de la Setmana Cultural de Sant Jordi segueix tot el cap de setmana.

El dissabte 24 d’abril al Pati de La Lliga i organitzada des de Capellades Joventut es farà un Mercat jove de 2a. mà, amb venda de llibres i roba. Al llarg del matí es pintarà un mural amb la pintora igualadina Núria Riba. També, sessió amb un DJ.

Al vespre, presentació del disc de Roc Puig, "Ulls de color de mar". El preu de l'entrada és de 6 euros i s'ha de comprar a través d'entrapolis.com. Es farà al Teatre La Lliga. Aquí  pots escoltar-ne els temes per començar a fer un tastet. 

Després de 4 anys de la sortida del seu segon àlbum, “Ulls color de mar” (Crea Music, 2020) és el nou treball de Roc Puig i un punt d’inflexió en la seva trajectòria musical.

 “Ulls color de mar” és un viatge emocional, divertit, èpic i ple de maduresa on la màxima ha sigut: menys és més. Un disc conceptual i independent alhora. Podries escoltar perfectament les cançons per separat perquè cada tema té vida pròpia. Però si vols entrar en el joc, hauries d’ escoltar-lo en l’ordre que es presenta. Com si fossin capítols d’un llibre o actes d’una obra amb una banda sonora que t’atraparà des de la primera nota.

Darrera actualització: 08.04.2021 | 13:02