Dimecres és el Barri del Ninot

Dimecres, 9 de juny de 2021 de 11.00 h a 20.00 h

Dimecres 9 de juny és el Barri del Ninot.

Pel matí hi haurà una paradeta amb programes a la plaça d'Espanya. Es podrà agafar aquí el tortell, prèviament encarregat. També al matí la Banda de Música farà cercavila pels carrers del barri -sense seguici per restriccions Covid-19- i també pel pati de l'escola Marquès de la Pobla.

Per la tarda -a les 20 h.- Ball a la Plaça de Catalunya. Tocarà la Banda de l'Escola de Música i es farà el sorteig de la Garlanda.

El primer ball serà per a 15 parelles, a partir de segon de primària. Cal fer reserva prèvia. El segon ball serà per a adults, a partir de13 anys, també amb reserva prèvia. A l'entrar a la pàgina i fer la reserva distingeix entre infants i adults. Quan es fa una reserva, ja és per a dos persones, la parella que ballarà. En fer la reserva infantil es demana les dades dels acompanyants, ja que per cada parella inscrita es reserva 4 entrades gratuïtes de públic.

Per assistir a la plaça Catalunya, cal comprar l'entrada a 1 euro, també en aquest enllaç. Es regala una tira pel sorteig de la Garlanda.

Darrera actualització: 31.05.2021 | 12:09