Concert Jove amb 31 FAM, Flashy Ice Cream i P.A.W.N. Gang

Dilluns, 16 d'agost de 2021 de 22.00 h a 23.00 h

El dia 16 Concert Jove a la plaça de Catalunya a les 10 de la nit amb compra d'entrades a entrapolis.com

Flashy Ice Cream és un dels grups de referència de la nova escena urbana catalana. La seva proposta barreja estils com el trap, el dancehall i el rap amb un estil molt personal i fresc. Estan presentant el seu darrer treball, "Don Gelato".

31 FAM és un grup de Barcelona que s'ha convertit en un referent de la música urbana del país. Els sis membres que formen la família han creat una sonoritat i estil propis barrejant trap, dancehall, funk i R&B.

P.A.W.N. GANG  - Pretty Ass White Niggas Gang- és un grup de música trap català format a Barcelona a finals del 2011. Tenen el mèrit de ser els pioners i el referent del trap a Catalunya. Després d'un temps retirats dels escenaris, ara han decidit retornar.

Cal destacar que enguany es farà dos autobusos cap a les poblacions veïnes quan acabin aquests concerts. Sortiran la matinada del 16 al 17 del C/ Dr. Flèming, entre les 0:15 i les 0:30. Cal fer compra de bitllet anticipat a entrapolis.com a 2 euros.

BUS (1) La Torre de Claramunt, Vallbona i Piera

BUS (2) La Pobla de Claramunt, Vilanova del Camí i Igualada.

Atenent la prorroga del toc de queda, fixada entre la 1h i les 6h del matí, decretat per la Generalitat de Catalunya fins el dia 20 d’agost, l’Auntament de Capellades posarà en servei dos autobusos llançadora, la nit del 16 d’agost, oferint al públic en general, i als joves en particular, la possibilitat d’assistir a les activitats de la festa major programades aquella nit, retornant després a les seves poblacions d’origen dins la franja horària autoritzada.

Darrera actualització: 05.08.2021 | 12:45