Concert "Els fruits saborosos"

Del 6 de novembre a les 00.00 h al 6 de desembre de 2020 a les 18.30 h

L'homenatge de Capellades a Josep Carner es farà amb l'espectacle "Els fruits saborosos".

Els Fruits Saborosos és un espectacle transversal: un recull de 18 poemes d’un jove Josep Carner relacionats amb algun fruit. En realitat, les veritables protagonistes són persones en diferents moments vitals: infantesa, joventut, maduresa o vellesa. Carner, amb la saviesa i el domini de la paraula, els dibuixa les emocions mitjançant metàfores relacionades amb les fruites: infants que estan descobrint el món, joves plens d’energia i il·lusió o gent gran que viu el seu present amb maduresa, saviesa i una certa resignació. Tots ells queden immortalitzats als diferents poemes, amb la descripció de les seves emocions. I quin millor llenguatge que la música per a parlar d’emocions!

Vicens Martín Trio, vesteix els textos de Carner amb una sonoritat farcida d’aromes i colors mediterranis i jazzístics, que permeten una interpretació, en la veu de Gemma Abrié, versàtil i carismàtica amb un gran coneixement de llenguatges tan diversos com són el jazz més tradicional, el funk, o la cançó d’autor catalana.

Començarà a dos quarts de 7 de la tarda al Teatre La Lliga de Capellades. L'entrada és lliure, però cal fer reserva d'espai a entrapolis.com i seguir amb totes les mesures (distància, rentat de mans i mascareta) que garanteixen #CapelladesCulturaSegura.

Darrera actualització: 26.11.2020 | 12:14