Concert d'homenatge a Josep Xaubet

Diumenge, 9 d'agost de 2020 de 18.30 h a 21.00 h

Aquest diumenge es farà un concert d'orgue a l'església de Santa Maria de Capellades, a partir de dos quarts de 7 de la tarda.

En Jonatan Carbó a l’orgue i en Frederic Prat a la flauta travessera seran els protagonistes del concert que es farà aquest diumenge 9 d’agost a dos quarts de 7 de la tarda a l’església de Santa Maria de Capellades organitzat pels Amics de l’Orgue en col·laboració amb l’Ajuntament de Capellades. Aquest recital serà l’acte d’homenatge per a Josep Xaubet i Faura, fins fa poc organista de l’església capelladina.

Com és habitual d’aquest estiu cal fer reserva d’entrada, que serà gratuïta, a través d' entrapolis.com. D’aquesta manera es controlarà l’aforament i es podrà garantir que es respecta la distància social. Cal assistir-hi obligatòriament amb mascareta.

Aquests mateixos requisits es van seguir dissabte passat en el recital que Paula Peso va fer a l’auditori de la Font Cuitora, amb molt bona entrada de públic. Els assistents van poder gaudir de la seva veu càlida en l’incomparable marc de la Font Cuitora.

Darrera actualització: 05.08.2020 | 11:51