Concert de Magalí i Manel Fortià pel Mercat Figueter

Dissabte, 27 de febrer de 2021 de 20.00 h a 21.30 h

El Mercat Figueter ens permetrà enguany gaudir del concert de la Magalí i el Manel Fortià.

Veu i contrabaix s’uneixen i interactuen dalt de l’escenari, presentant el seu primer disc, publicat el novembre del 2020: FANG I NÚVOLS.

​​Les fortes arrels jazzístiques que uneixen la Magalí i en Manel abracen, en aquest treball, un repertori de cançons tradicionals catalanes i iberoamericanes i dues cançons pròpies, fetes a partir de poesies, que obren i tanquen l'àlbum. La proposta d'aquest duet consisteix en reformular les melodies, les formes i les claus rítmiques d'aquestes cançons mitjançant la frescor i el risc de la improvisació.

El títol FANG I NÚVOLS defineix a la perfecció la sonoritat tan característica del duet Magalí Sare i Manel Fortià. La seva música és crua i despullada, ja que el contrabaix i la veu conformen els extrems d'una harmonia imaginària. Es tracta d'un joc de rols constant: si un dels dos sedimenta la part rítmica de la música (com el fang), l'altre podrà flotar lliurament (com els núvols) i viceversa.

El concert es farà el dissabte a les 8 del vespre al Teatre La Lliga. Cal comprar entrades a entrapolis.com i seguir totes les mesures Covid-19.

Darrera actualització: 18.02.2021 | 13:30